tiistai 3. huhtikuuta 2018

Tervetuloa

No niin, tässä sitä ollaan! Kiitos vaan yllytyksestä H-Pöllö!
Jostain ullakolta löytyy kaksi täyteen kirjoitettua kirjapäiväkirjaa. Muistaakseni ne tulivat joskus kaupanpäällisinä kirjakerhosta. Hauska niitä on selailla ja palauttaa mieliin kirjan herättämät tunteet ja ajatukset, ehkä myös se ajanjakso milloin kirjaa on hyppysissään pitänyt. Aina välillä mielessä on käynyt alkaa vaikka tyhjään muistikirjaan kirjoittamaan samantapaista kirjapäiväkirjaa, mutta aikaiseksi en ole sitä saanut. Löydettyäni blogiystäväni H-Pöllösen uuden kirjablogin h-pöllö lukee on ajatus omasta kirjablogista aika-ajoin välähdellyt mielessä. Ja tässä sitä nyt sitten ollaan.

Oma lukumakuni on muuttunut kovastikin ajan saatossa. Ja myös lukutahti harventunut ja käynyt puuskittaiseksi. Lähinnä luen nykyään viihtyäkseni- eli mitään hirveän hienoa korkeakirjallisuutta täältä ei ehkä löydy =) enkä lupaa edes viikottaista päivittämistä. Mutta aina silloin tällöin käteeni kirja eksyy ja siitä myös tänne kirjoittelen. Myös niistä keskenjääneistä- ehkä.

Rakastan myös keskustella lukemastani, joten jos sinulla on mielipide, tai vaikka ei olisikaan niin jätäpä sananen! Kommentteja on aina hauska lukea ja huomata ettei ole täällä aivan yksikseen =)

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogille - et varmasti ole yksin!
    Ihanaa kun innostuit kirjablogin perustamisesta, nyt jään odottamaan mitä olet viimeksi lukenut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pöllönen ❤ toivottavasti täällä ei tosiaankaan tarvitse yksikseen haahuilla, vaikka tokihan uusi blogi vaatii aikansa ennen kuin sinne lukijat osaavat =)

      Poista